River Jazz & Blues band sørger for årets sidst frokostjazz.

River Jazz & Blues Band er still going strong. Efter at have spillet i mere fyrre år på de danske musikscener er nærvær og engagement stadig i højsædet hos dette omrejsende og originale jazzorkester.

De kom til verden i 1971 i Vestjylland med musikere bosiddende i Lemvig og Holstebro og blev navngivet efter Storåen, som flyder på disse kanter.

Orkestret har på sine mange turneer i ind- og udland nydt stor succes med sin særlige spillestil, en blanding af traditionsbevidsthed og evne til at overraske. Flere af deres numre er komponeret og arrangeret af orkestrets leder og stifter, Torben Larsen, og mange af disse numre er blevet populære klassikere i det ganske land.

I dag er de seks musikeres fælles inspiration samt evnen til at komme publikum i møde kendetegnende for River Jazz & Blues Band, når de bevæger sig ud i elskede klassikere, velkendte sange, elegante arrangementer og inciterende danserytmer.

Oplev et spillevende repertoire, der indeholder ny og gammel blues, gammel jazz, swing, jump’n jive, salmer, gamle danske og latinamerikanske rytmer.

Orkestret består af:
Torben Larsen, trompet, flygelhorn, mundharpe, perkussion og sang
Karen Sørensen, klaver, sang
Allan Bjerregaard, trombone, perkussion, sang
Nikolai Banke, trommer
Filt Kristensen, sax, klarinet, tværfløjte
Jørgen Nielsen, bas.

Vi håber vi ses

04.12.River Jazz and Blues Band