I dag byder vi på blues spillet af et lokalt band.

Svingende blues, autentiske musikere, original stemning                 

Nils Poulin er et fyrtårn på den danske blues scene. Arven fra årene med blues ikonet Peter Thorup fornægter sig ikke. Sammen dannede de makkerpar og optrådte ved utallige live gigs og studie sessioner inden Peter Thorups alt for tidlige død. Senere dannede Nils Poulin sammen med Wili Jønsson og Søren Berlev fra Gasolin bandet De Lidt Brugte og under det navn udgav de CD´en ”Tusind Veje”. I dag nævnes Poulin blandt Danmarks bedste bluessangere og er en fingerpicker af format.

Med sig i Poulin Band har han nu Jens Bech, der var guitarist i det meget populære, men for længst opløste Aarhus-band ”Mani”. I Poulin Band dyrker Jens sin gamle kærlighed til Blues genren. En kærlighed, der med sikkerhed er gengældt! En fast og sikker puls i bandet sørger Lasse Lindgren og Nis Junker Kjær for. Lasse er kendt for mange års hærgen i Esbjergs musikmiljø og sit samarbejde med Gasolins Søren Berlev. Nis var en del af det blomstrende musikmiljø i Haderslev i ’90’erne med Blame og Jeanne. Siden turnerede han i hele Europa med Hotel Desperado og nu passer han kedlerne i både Mawic og Poulin Band.

I dag optræder Jesper Agerschou sammen med Poulin Band. Jesper forbindes oftest med Frede Fup, med hvem han fortsat danner duo. Jesper har da også spredt sine musikevner vidt og bredt i dansk musik gennem mange år; som studiemusiker, ved utallige live gigs eller som bandmedlem i Jomfru Anne Band, Zambassa og Skunk Funk.

Til sammen udgør den lille flok musikere en solidt sammenspillet enhed, der giver et seriøst godt bud på live musik med Blues og Soul fra John Lee Hooker og Muddy Waters over Alexis Korner og Peter Thorup til Little Feat og ikke mindst Poulins egne originale kompositioner.

Bandet består af:
Nils Poulin, guitar og vokal
Jens Bech Hansen, guitar
Nis E. J. Kjær, trommer
Lasse Christensen, bas
Jesper Agerschou, sax, tværfløjte mm.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA               Poulin Band med Jesper Sax (1)